Kalastusretket

Mauritiuksella

Marliini on tavoitelluin saaliskala Mauritiuksen vesillä. Seitsemästä eri marliinilajista sinimarliini on kaikkein yleisin. Myös mustamarliineja saadaan, mutta satunnaisemmin. Paras marliinisesonki kestää marraskuulta helmikuulle, mutta marliineja saadaan kaikkina vuodenaikoina.


Keltaevätonnikalan paras sesonki on maalis- ja huhtikuussa. Keltaevätonnikala voi kasvaa yli 200 kiloiseksi. 50-90 kiloiset ovat kohtalaisen yleisiä saaliskaloja. Barracudat, wahoot, bonitot, eri makrillilajit, doradot ja muut merten taistelijat tarjoavat myös hyviä kalastuksellisia hetkiä.


Kalastusretki räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Saman retken aikana on mahdollista pyytää useammalla eri kalastustavalla useita kalalajeja. Esimerkiksi kalapaikalta toiselle siirryttäessä vedetään marliinia tonnikalan tai pienempien kalojen pyytämisen ohessa.


Retki kestää 4-8 tuntia.

Kokonaishinta neljän tunnin kalastusretkestä on

8 000 Mur (noin 200 euroa).


Viiden tunnin kalastusretken hinta on 9 000 Mur (noin 225 euroa).


Kuuden tunnin kalastusretken hinta on 10 000 Mur (noin 250 euroa).


Yhdeksän tunnin kalastusretken hinta on 12 000 Mur (noin 300 euroa).


Virvoitusjuomat sisältyvät hintaan.

Hinnat ovat koko retkeltä, maksimi henkilömäärä on 5. Hinta/henkilö halpenee siis ryhmän kasvaessa.


Kalastusretkelle kannattaa varata mukaan aurinkovoidetta, aurinkolasit, lippalakki ja evästä. Eväät säilyvät paremmin viileinä, kun panet edellisenä iltana majapaikan pakkaseen pari vesipulloa jäätymään ja otat ne aamulla mukaan eväskassiin.

Tero Ronkainen 27.12.2019